Tänään aamulla käyty Jorvissa ultrassa ja perätilassahan tuo majaili. Ensin kätilö totesi tämän ja sen jälkeen lääkärin kanssa juteltiin ja lääkäri ultrasi ja tutki. Kohdunkaula on jo olematon, enää jonkinlainen rengas ja sormelle auki. Vauva istuu jo tiukasti lantiossa, ei kuulemma kannattanut edes yrittää kääntää.

Tiistaille on varattu aika sektioon, mutta kävin vielä lantion magneettikuvassa, ja jos vauva näyttäisi mahtuvan alakautta, niin sitä kokeillaan mikäli lähtee syntymään ennen tiistaita. Nyt painoarvio oli reili 3,6 kg ja pään halkaisija 10 cm. Huomenna saan tietää miten tämä suhteutuu lantion mittoihin. Eli jos näyttää ettei mahdu ja kaveri lähtee tulemaan ennen tiistaita, niin sitten mennään sektioon.

Itseä ei kyllä sektio ajatuksena houkuta, joten katsotaan miten käy. Vaikka eilen ole sellainen olo, että vielä kestää, niin tänään voisin uskoa jo, että ei välttii kestä tiistaille kuitenkaan, sen verran on särkenyt ja supistellut, vaikkakaan ei edelleenkään mitenkään kivuliaasti. Särky ja häpyluun (?) vihlonta on paljon ikävämpää.