Inssi oli eilen. Se oli varsin kivuton kokemus. Ei tuntunut missään. Nyt alkaa sitten piinistely, huomaa, että toiveet alkaa nousta, vaikka vielä hetken aikaa sitten oli todella epätodellinen olo.

Lääkäri ei vissiin oikein ollut uskonut Kultsin sperman hyvään laatuun, koska sitä ei oltu tutkittu naikkarilla, koska nyt lääkäri meinasi, että jos ei tästä tärppää, niin toisen inssin voisi vielä tehdä, mutta sitten jo IVF. Eilen siis laitettiin 22 miljoonaa simoa, joista yli 70 % yhteensä oli a+b liikkuvia. A liikkuvia taisi olla n. 15 %. Kuulemma puolet vähemmänkin olisi riittänyt hyvin.

Ratsastusasiasta lääkäri sanoi, että hyvin voi ratsastella, hän ei usko, että vuoto tulee kohdusta asti. Antoi kuitenkin sellaisen vinkin, että laita tampooni tunnille, niin sekin selviää. Tuli jopa hieman tyhmä olo, kun ei ollut itse tajunnut. Mutta sain siis luvan ratsastaa, vaikka selitin tämän tuhrutilanteen perinpohjaisesti. Aion siis mennä tunnille, ratsastusta ei oikein kannata harrastaa, jos on koko ajan poissa. Ja se on sellainen henkireikä. Toki jos plussaan jää ratsastus heti pois kuvioista. Turhia riskejä ei kannata ottaa.

Nyt jo mietin koska uskaltaa testata. Viimeistään aaton aattona.