Eipä näitä bisneslounaita usein ole, mutta eilen oli, ja kaikille oli tilattu samat eväät etukäteen eli valkkaamaan ei päässyt. Alkupalaksi oli porosalaatti, jossa oli poroa, salaattia, leipäkuutioita ja parmesaanilastuja sekä öljykastike. Kun ajattelee näitä rajoituksia, niin parmesaania ei olisi voinut syödä, koska ei voi tietää varmaksi onko se tehty pastöroidusta maidosta ja salaatissahan on myös listeriariski, jos sitä ei ole kunnolla pesty, ja eihän siitä voi olla varma kun ei itse ole pessyt. Tästä ruoasta siis ns. turvalllista oli leipäkuutiot ja poro, koska se oli läpikypsää. Mutta eihän tällaisissa tilaisuuksissa voi alkaa sillälailla ronklaamaan! Mä en tajua kuinka näiden kaikkien rajoitusten kanssa oikeesti selviää noissa yleisissä ruokaloissa ja ravintoloissa kun on vielä pitäisi olla laktoositonta ruokaa.