Tein uuden ennustuksen. Joskin edellinenkin oli ehkä jossain mielessä edelleen voimassa, mutta halusin kysyä uudestaan. Nyt kysyin saammeko biologisen lapsen.

Vastaus:

Tilanne, jossa olet tällä hetkellä


Kuu

Kortin numero : 18
18.jpg


Kuun ilmestyessä ennustuksessa on selvää, että olet tunteiden ristitulessa. Olet ehkä ratkaisun kynnyksellä ihmissuhteiden saralla. Olet ehkä päästämässä irti ihmisuhteesta, joka on jo aikansa elänyt. Päätös on sinulle vaikea, etkä tunnu saavan rohkeutta asian selvittämiseksi. Tiedät kuitenkin sisimmässäsi, että pitkällä tähtäimellä ratkaisusi kantaa.

Olet oikealla tiellä. Olet keskellä voimakkaita tunteita, eikä aina ole helppoa nähdä metsää puilta. Keskellä tällaista myrskyä on vaikea uskoa, että myöhemmin kun tilanne rauhoittuu voit olla tyyni ja onnellinen, vaikka ratkaisun hetkellä kaikki tuntuu kaatuvan.

Mitä pitäisi tehdä


Aurinko

Kortin numero : 19
19.jpg


Voit kohdata matkallasi vielä joitain viivytyksiä, mutta lopputulos tyydyttää sinua. Elät onnellista aikaa ja tunnet, että useimmat toiveesi käyvät toteen.Tunnet suurta tyydytystä siitä, että tavoitteet, joita olet asettanut alkavat vihdoin täyttyä.

Nyt on sellainen aika, että asiat hoituvat, odotetut rahat saadaan kasaan, vääryydet oikaistaan. Nauti siitä, että työsi kantaa hedelmää ja onni on sinulle suosiollinen.

Lopputulos


Vaunut

Kortin numero : 7
7.jpg


Vaunut kertovat siitä, että jos valitset toiminnallesi oikean ajankohdan tulet saamaan iloa ja tyydytystä urakehityksen tai uuden työ- tai asuinpaikan muodossa.

Tulet kokemaan elämänhallinnan tunnetta ja elämäniloa. Tilanne on vapaa, voit lopettaa milloin haluat, mikään ei tule pakottamaan sinua.

Etenemisesi on kiinni sinusta itsestäsi. Tämä on nopean ja omaehtoisen toiminnan kortti. Toisinaan tämä kortti kertoo matkoista tai kulkuneuvon hankinnasta. Olipa miten tahansa, menestys seuraa vanavedessäsi.