Menin sitten kysymään korteilta meidän parisuhteesta. Ei ehkä olisi pitänyt...

Tilanne, jossa olet tällä hetkellä


Paholainen

Kortin numero : 15
15_k.jpg


Paholainen on nimestään ja luonteestaan huolimatta myös hyvä enne jos kyseessä on toimiva parisuhde ja harkitset sitoutumista tai avioitumista. Tämä kauriin merkkiin viittaava kortti kertoo vahvasta seksuaalisesta miehisestä voimasta elämäntilanteessasi . Tällä voimalla on taipumus synnyttää uutta ja kehittää jo olemassa olevaa. Kortti voi viitata sitoutumiseen tai perheen perustamiseen.

Mitä pitäisi tehdä


Tähti

Kortin numero : 17
17_k.jpg


"Seuraa tähteä", sanoo tämä kortti sinulle. Tähti on suurin tyytyväisyyteen viittaava merkki. Tähti voi toteuttaa kauneimmat unelmasi, jos vain tiedät, mitä ne ovat.

Käytä hetki aikaasi siihen, että selvennät itsellesi, mitä oikeastaan haluaisit muuttaa elämässäsi, jotta voisit paremmin ja saisit toteuttaa unelmaasi. Sinulle on luvassa apua yllättävältä taholta ja asiasi järjestyvät helpommin kuin olisit koskaan uskaltanut toivoa.

Lopputulos


Kuolema

Kortin numero : 13
13_k.jpg


Kuolema koetaan usein vääjäämättömäksi lopuksi, jossa on pakko luopua jostain. Kuolema korttina ei tarkoita ihmisen fyysistä kuolemaa, vaan asioiden ja suhteiden tulemista päätökseensä. Sitä voi surra, mutta siihen ei kuole.

Luopuminen on luonnollinen osaa elämää ja se synnyttää uusia asioita. Jostain pitää luopua ja joitain uutta saa tilalle.

Edessä suuria ja ennalta arvaamattomia muutoksia. Oletko kenties menettänyt työpaikkasi?

Tämä aika on sinulle haaste, josta sinun pitäisi päästä eteenpäin. Muista, että elämä jatkuu.