Kävin tekemässä ennustuksen tarot-korteilla. Kysyin, päättyykö tämä lapsettomuus pian onnellisesti. Tällaiset kortit sain:

Tilanne, jossa olet tällä hetkellä

Tuomio

Kortin numero : 20
20.jpg


Kortti viittaa viimeiseen tuomioon enkeleineen ja pasuunoineen. Tätä korttia nimitetään joskus myös nimellä Aikakausi, joka ehkä paremmin kuvaakin sen tarkoitusta.

Olet elämäsi käännekohdassa. On aika muuttaa kurssia ja ottaa väliarvio tähänastisesta. Elämässä on yleensä muutamia tällaisia ratkaisevia, käänteentekeviä pisteistä joiden ohittaminen merkitsee sitä, että takaisin entiseen ei enää voi palata.

Tämän kortin tarkka tulkitseminen on vaarallista ja vaikeaa, koska sen sisältö koskettaa elämässä niin monenlaisia lopullisia päätöksiä, joiden vaikutukset ovat kauaskantoisia.

Muutokset kuitenkin syntyvät sinun omasta aloitteestasi ja ovat tulosta omista päätöksistäsi. Suljet ovia takanasi ja avaa uusia edessäsi. Ole päätöksissäsi oikeudenmukainen ennenkaikkea itseäsi kohtaan.

Mitä pitäisi tehdä

Taito

Kortin numero : 14
14.jpg


Tämä kortti pyrkii kertomaan sinulle, että kunhan hillitset haluasi toimia harkitsemattomasti omaat paremmat mahdollisuudet saavuttaa päämääräsi.

Kuuntele, mitä sisimpäsi sinulle kertoo ja kun olet varma, että päätöksesi tukee päämääriäsi, voit toimia. Kortti voi olla sinulle muistutus siitä, että useimmat päätökset vaativat harmoniaa ja aikaa onnistuakseen. Pyri pitämään huolta siitä, ette turhaan aiheuttaisi riitaa itsesi ja lähimpiesi välille.

Lopputulos

Aurinko

Kortin numero : 19
19.jpg


Aurinko lupaa sinulle onnellista aikaa, menestystä ja kenties perheeseesi tai lähipiiriisi lisää lapsia. Aurinko paistaa nyt myös risukasaan ja kohta näet sen alkavan kukkia. Suunnitelmasi toteutuvat ja lomasi menee hyvin. Aurinko viitta kesään, lämpöön ja kukoistukseen. Sinulla on tulossa energinen ja onnellinen jakso elämässäsi, jonka tuloksena on paljon hyvää pitkälle tulevaisuuteen. Nauti auringon lämmöstä!