Kysymys: Löydänkö vuoden alusta vakkarityön?

Tilanne, jossa olet tällä hetkellä


Hallitsijatar

Kortin numero : 3
3.jpg


Hallitsijatar on voimakas naisellisuuden ja naiseuden symboli ja samalla myös viisauden symboli, joka edustaa kauneutta, rakkautta ja äidillisyyttä. Kortti voi myös kuvata äitiä tai muuta voimakasta naishahmoa elämässäsi. Hallitsijattaren aikakausi on aina tulevaisuus, menneet on unohdettu. Tunnetko tällaisen voimakkaan naisen? Mieti mitä haluaisit häneltä oppia.

Mitä pitäisi tehdä


Kuolema

Kortin numero : 13
13.jpg


Olet kuin myrskyn silmässä. Kaikki tuttu ja turvallinen on hajoamassa ympäriltäsi. Edessä suuria ja ennalta arvaamattomia muutoksia. Oletko kenties menettänyt työpaikkasi?

Kortti voi viitata myös eroon puolisosta tai kumppanista. Kyseessä voi olla myös jonkun muun läheisen ihmisen menetys tavalla tai toisella.

Tämä aika on sinulle haaste, josta sinun pitäisi päästä eteenpäin. Muista, että elämä jatkuu.

Lopputulos


Tasapaino

Kortin numero : 8
8.jpg


Tasapaino, Voima tai Oikeus. Kortissa on kuvattu naishahmo, vaaka ja miekka, joskus myös leijona. Kortti kuvaa vastakohtaisuuksien tasapainoa ja oman keskuksen löytämistä.

Tämä kortti korostaa sitä, että kaiken fyysisen voiman perusteena on henkiset voimavarat. Samalla tämän kortti kehoittaa sinua hallitsemaan vihan tunteita ja impulssiivista käytöstä. Etsi omaa sisäistä rauhaasi.

Liikesuhteissa ja oikeudellisissa asioissa tämä kortti on sinulle hyvä enne. Jos osaksesi on koitunut vääryyttä tai taloudellista haittaa, se tullaan korvaamaan sinulle.