Olin eilen illalla katsomassa siskon kanssa Apassionata Ovations Touria Hartwalla areenalla. Se oli todella hieno esitys! Kotiin tulon noin klo 23 ja menin nukkumaan. Mies ei ollut vielä kotiutunut, mutta saapui ihan ajoissa, klo 2.30 firman ilmaisen viinan ryyppäjäisistä. Mies tuli kanssa nukkumaan, ei edes joutunut meneen suihkuun kun olivat firman tiloissa olleet.

Mutta juuri kun olin nukahtamassa se pentele oksensi sängyn viereen! Ei siis ehtinyt edes toisella kierroksella vessaan. Mä siirryin niitä kammottavia hajuja karkuun olkkariin, mutta kun se oli saanut siivottua en vaan kyennyt menemään makkariin takaisin, koska oksentaminen on asia, joka mua ehkä eniten ällöttää. Makailin ensin sohvalla avaamatta sitä, mutta kun totesin, ettei makkariin vaan voi mennä kun pienikin alkoholin haju ällötti, niin avasin sohvan ja etsin muita unikavereita.

37731.jpg     37730.jpg

Pepe ja Lilli ovat appivanhemmilla hoidossa, mutta onneksi Roffe ja Hauva paikkasivat ;)

Aamulla oli niin huono olo, kuin olisi itsekin ollut ryyppäämässä, en tiedä miksi, mutta onneksi jo alkaa helpottaa (vessassa käyminen yleensä auttaaa...).